Tekniker från Amerika

Nagelförlängning / Förstärkning

Har tillkommit för att ge naglarna stöd och hjälper till att göra händerna vackra . Med förlängning fär naturliga naglar med önskad längd och form . Även om olika förlängningar är ganska starka och hållbara måste ändå underhållas för att säkeställa maximal livslängd på den konstgjorda nageln.
 

Akrylnaglar
För dom som inte har långa naglar eller biter på dom. Vi sätter en tipp på den egna naglen och anpassar längden efter önskemål.
sedan applicerar vi ett akryllager ovanpå.
Naglarna ser långa och naturlig ut.
 

Akryl Rosa och vit eller glitter pulver 
Vi använder samma procedur som AkrylNaglar,skillnaden är utseendet på dina naglar.Här används först ett rosa pulver som appliceras på halva naglen och på andra halvan appliceras ett vitt  eller glitter pulver, på detta sätt får naglarna ett utseende likt Fransk manikyr.
 

Pulvergelénaglar
För Er som inte vill ha någon färg/polering av naglarna, kan vi erbjuda en tipp med två lager Av pulvergelé, dina naglar ser blanka och klara ut.
 

Akrylfyllning eller Geléfyllning
När Akrylnaglarna eller Gelénaglarna har växt ut behövs ett Akryl eller pulvergelé för att fylla utväxten på naglarna, görs ca varannan 3 vecka.
 

Spa Pedikyr ( Fotvård ) 
Här erbjuds ett fotbad, samtidigt som du får ryggmassage av vår
massagestol under pedikyren, avkopplande för hela kroppen, samtidigt trimmas tånaglarna med klippning och polering. Vi skrapar också döda skinn under fötterna för de som har för mycket döda skinn som avslutas med fotmassage.
 

Manikyr ( Nagelvård )
Här fixas nagelbanden till , klipper och formar dina naglar, polerar naglarna.
 

Gelé lack
Vi erbjuds Gelé lack. Ett "hybridnagellack" mellan färg och gelé, Som torkar snabbt så du inte behöver sitta och vänta . Hållbarheten är i cirka 3 veckor.
 

Vi Garanti på Naglar inom 7 dagar från behandlingsdagen på stämpelkortet!

                                        Välkomna alla kunder

Om oss

SwedenNail är i rörelse med hjälp utav en grupp välutbildade nagelterapeuter med många års erfarenheter inom yrket.

Kunder som kommer till oss kommer att känna sig nöjda med priser , kvalitet och dessutom vårt service.Förutom välutbildadepersonal så har vi importerat alla våra sortimenter och produkter från Amerika och vi är den enda distributören.Produkter som vi använder har gått igenom särskilda tester som är godkända.

SwedenNail hoppas alltid på att kunna både ta hand om och göra snygga naglar till alla till ett rimligt pris och ni går härifrån med ett NÖJE !!
 

      Välkomna alla kunder